BRUNCHY MECHELEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 29 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Brunchy Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 20:02 Super lekkere broodjes
23 mei 2024 om 14:06 levering dame was vriendelijk. Wat betreft het eten, pasta was cava heb er meer zout bij moeten doen. Maar de hamburger 2/10 echt niet goed, het broodje lag precies al 5 dagen open, hard en droog. Ook zonder zorgen in elkaar gestoken, en geen saus??
7 mei 2024 om 20:00 Was heel lekker en goed. Alleen spijtig dat onze fles cola vergeten is maar voor de rest was alles tiptop
7 mei 2024 om 16:23 Snel en warm
22 apr 2024 om 12:51 The food is nice but the gozleme we order is leaking in our food and the delivery take long time
15 apr 2024 om 12:21 Bestelling wat later dan verwacht maar begrijpelijk dat deze zaak het zo druk heeft want wat ze bieden is lekker! Heel blij met deze zaak in de buurt.
11 apr 2024 om 12:51 Ik snap de positieve reacties echt niet! Iets bestel mét fruit, 1 enkele aardbei gekregen. Broodje klein en nauwelijks belegd Roerei welgeteld 3 eetlepels Drank niet aangepast op bezorging, open deksel, dus alles was nat. Voorzie aub iets dat toe ka
10 apr 2024 om 13:52 Te laat en verkeerd maar snel opgelost en lekker, dus het wachten waard ;)
10 apr 2024 om 8:55 Wauw, top ceasar salad, top broodje! Hier bestel ik nog vaak!
29 mrt 2024 om 13:55 Super lekker eten. Vers gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar
25 mrt 2024 om 18:49 Bezorgtijd duurde wat langer wat normaal is tijdens spitsuur. Eten was 10/10! Alles was vers
25 mrt 2024 om 13:13 Lekker eten en snel bezorgd. Dit was de eerste keer dat we daar bestelde maar zeker niet de laatste keer.